Eikeseth Skiskule

     
     

ISCHGL - 6.-13.februar 2010

 

Ladies and Gentlemen, fasten your seatbelts!

 

De som synes fjoråret var et lite hvileskjær når det gjelder après-ski og fres i byen, kan nå gi flatt jern i Ischgl.

 

Ischgl er kjent for topp butikker og infrastruktur, stor skikjøring, heftig afterski og et enormt uteliv.

 

Nyttige linker

 

 

Innkvartering

 

Det har rent en god del vann gjennom Mjøsa siden man krøket seg sammen i et trangt åttemannsrom på et slitent hostel i Chamonix til 9 euro natten, på rom med hasjrøykende døgenikter og skitne engelskmenn. I takt med forbedret økonomi for de fleste og høyere krav, har standarden steget litt med årene. Helt ufravikelig er Styret i holdningen til charter-virksomhet. Det får ikke forekomme!

 

To leiligheter er booket for innrykk 6.februar.

 

Leilighet 1, TOP1 hos Ischglliving

Trisannaweg 2.

Her skal Toppledelsen innkvarteres. Foruten Magne og Bernt, blir det Morten, Kjetil, Kystskipperen og Roger R. som blir å bo her. Roger er forøvrig førstereisgutt i skiskulesammenheng, men det hersker betydellig tillit til han er i besittelse av nødvendige egenskaper, både på og utenfor skibakken.

 

Leiligheten er helt nyoppusset, holder høy standard og har alle fasiiteter man forventer av en moderne skikåk, f.eks. 3 bad, WiFi, Kaffemaskin osv.

Bra beliggenhet, førsteklasses standard.

 

Leilighet 2, Am Dorfplatz

Dorfstrasse 42.

Denne residensen skal huse røkla, dvs. Pelle, Andy og Audun, Arild, altså romkameratene fra Cervinia, samt førstereisgutten Thomas. Standarden står kanskje noe tilbake for Toppledelsens kåk, det skulle da også bare mangle. Imidlertid skulle det være et bra steg opp fra fjorårets noe enkle krypinn. Og beliggenheten er suveren!

 

 

Beliggenhet

Det er ikke så store avstander i Ischgl. På kartet er gatenavn og nummer tegnet inn. Dorfstrasse 42 ser man omtrent midt i kartet, mens Trisannaweg har en noe mer tilbaketrukket beliggenhet, helt øverst i kartet litt til venstre for midten, på oppsiden av elven. Det er imidlertid ikke mer enn ca. 200m fra Am Dorfplatz til gondolen, og ca. 300 m fra TOP1 til Silvreattabahn, som er den gondolen som går lengst opp.

 

Sponsor-gear

Logistics Dept. rapporterer om betydelige mengder utstyr ankommet fra vår generalsponsor i forkant av turen.

 

Après-Ski

Blodharry tyskere og Tyroler-Schläger. Kuhstall sies å ha den hardeste beverskien i Ischgl.

 

 

                        

 

 

 

Kommende arrangement »

 

 

Quiz »

 

 

Styre og stell »

Eikeseth-skiskule.com © 2008 • Vi har "alle rettigheter" • Betingelser for medlemskap